φιλέτο άσπρου ψαριού πχ πέρκα, πανκάσιους, λιθρίνι
σησαμέλαιο
τσίλις σε φλεϊκς
φρέσκος κόλιαντρος
πιπερόριζα
σκόρδο σε σκόνη
Κόβω μισό φλυτζάνι φρέσκο κόλιαντρο λίγο χοντροκομμένο, προσθέτω μισό φλυτζάνι σησαμέλαιο, προσθέτω τα chilie flakes, το garlic salt και το ginger και τα περιχύνω πάνω στο ψάρι, το αφήνω να μαριναριστεί για μισή τουλάχιστον ώρα και το ψήνω σε προθερμαινόμενο φούρνο για μισή περίπου ώρα στους 185 βαθμούς.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
me tsippura ginete ?
ReplyDelete