3 τόνοι ξανθοί του λαδιού
3 μέτριες πατάτες
μαιντανός
φρέσκος δυόσμος
φρέσκο κρέμμυδι
κάρυ, πάπρικα, αλάτι
αυγό (προαιρετικά)
καπήρα (προαιρετικά)
λαδι για τηγάνισμα (προαιρετικά)
Βράζουμε τις πατάτες και τις κάνουμε πουρέ, προσθέτουμε τους τόνους αφού τους στραγγίσουμε, ψηλοκόβουμε τον μαιντανό, το φρέσκο κρεμμύδι και το φρέσκο δυόσμο. Προσθέτουμε πάπρικα, κάρυ και αλάτι κατά την προτίμηση μας. Πλάθουμε τα μικρά μπαλάκια τα οποία αν θέλουμε τα βάζουμε στο ψυγείο και τα σερβιρουμε κρυά ή αν θέλουμε τα τηγανίζουμε σε ζεστό λάδι αφού πρώτα τα περάσουμε από το κτυπημένο αυγό και την καπήρα.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
xehases ena vima.
ReplyDeleteanigume ta parathira gia na xivromisi to spiti apo ta kari kai ta kremidia.