Tuesday, April 6, 2010

Σαλάτα με πέννες

1 κουτί πέννες
2 καρόττα τριμμένα
2 φλυτζάνια σιταροπούλα
2 φλυτζανια μαρόυλι ψηλοκομμένο
1 φλυτζάνι κόλιαντρο ψηλοκομμένο
1/2 φλυτζάνι φρέσκο κρεμμυδάκι ψηλοκομμένο
1 φλυτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο
2 κουταλιές μηλόξυδο
1 κουταλιά μουστάρδα
1 κουταλιά cayenne pepper
αλάτι

Βράζουμε τις πέννες και όταν ψηθούν ξεπλένουμε με κρυό νερό και τις βάζουμε σε ένα μπόλ. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο και το πιπέρι καγιέν. Τα βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα περίπου. Βράζουμε και τη σιταροπούλα και τη βάζουμε στο ψυγείο για να κρυώσει. Πριν τα σερβίρουμε προσθέτουμε το καρότο, μαρόυλι, κόλιαντρο, κρεμμυδάκι, μουστάρδα, ξύδι και αλάτι.